Zajednička donacija CKB i Podgoričke banke JU Zavodu „Komanski most“ | Podgorička banka
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Zajednička donacija CKB i Podgoričke banke JU Zavodu „Komanski most“
Zajednička donacija CKB i Podgoričke banke JU Zavodu „Komanski most“

Crnogorska komercijalna banka (CKB) i Podgorička banka, članice OTP Grupe, još jednom su potvrdile svoju namjeru da dugoročnim društveno odgovornim djelovanjem utiču na poboljšanje uslova života i rada u našoj zajednici. Zahvaljujući njihovoj ovogodišnjoj vrijednoj donaciji, sobe u kojima borave korisnici usluga JU Zavod „Komanski most“  u Podgorici opremljene su televizijskom opremom. 

„Naše je nastojanje da, kao društveno odgovorne kompanije, pokažemo kontinuitet brige prema članovima našeg društva i zajednici u cjelini. Zajedničkom donacijom želimo da doprinesemo boljem i prijatnijem boravku u ovom ambijentu, svim licima kojima su neophodne usluge ovog Zavoda. Drago nam je što smo i ove godine bili u prilici da izađemo u susret njihovim potrebama i što je donacija istovremeno i svojevrstan poklon povodom njihovog jubileja - 43 godine postojanja.“ – izjavila je Maja Vukčević, direktorka Kabineta Glavnog izvršnog direktora i Direkcije za upravljanje ljudskim resursima CKB banke.

U pratnji direktora ustanove, gospodina Vaselja Dušaja, predstavnici banaka obišli su smještajne kapacitete i upoznali se sa planovima njihovog daljeg rada. 
Direktor Dušaj zahvalio je bankama na vrijednoj donaciji: „ Donacija CKB i Podgoričke banke je od velikog značaja za našu ustanovu. Mi veoma cijenimo svako nastojanje ovih banaka da nam pomognu bilo novčano ili materijalnom donacijom, a posebno smo zahvalni što je inicijativa za ovu donaciju potekla upravo od njih.“ 

Djelatnost JU Zavoda „Komanski most“ obuhvata zbrinjavanje, obrazovanje, radno-okupaciono angažovanje i zdravstvenu zaštitu lica sa posebnim potrebama. 

 

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.0833
  • GBP 1 0.8901
  • USD 1 1.1865
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.51 -0.52