Uređena zelena površina - poklon Podgoričke banke građanima glavnog grada | Podgorička banka
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Content > Uređena zelena površina - poklon Podgoričke banke građanima glavnog grada
Uređena zelena površina - poklon Podgoričke banke građanima glavnog grada

U želji da, nakon ukidanja privremenih mjera ograničenja kretanja, građani imaju još jedan lijepo uređeni kutak i mjesto za predah u prirodnom ambijentu, Podgorička banka donirala je sredstva za uređenje zelene površine u Bulevaru revolucije u Podgorici. 

Ova donacija nastavak je društvenoodgovornog angažovanja banke u oblasti brige o životnoj sredini i ozelenjavanja prostora. Banka je ranije donirala 150 sadnica za ozelenjavanje dijela Njegoševog parka koji je stradao u požaru, kao i za nekoliko drugih parkova u Podgorici, dok je nedavno izdvojila novčana sredstva za uređenje botaničke bašte Gimnazije „Slobodan Škerović“.

Uređenje površine od 3316m2 u Bulevaru revolucije, obuhvatilo je zemljane radove, izgradnju i nasipanje staze za šetnju kao i sadnju ukrasnog drveća, dekorativnog žbunja i žive ograde koje je realizovalo preduzeće “Zelenilo”. 

Kako bi zeleni kutak bio kompletan postavljene su i klupe za odmor naših sugrađana kao i korpe za otpatke da bi zelena površina bila čista i uredna u svakom momentu.
Vrijednost donacije koju je banka izdvojila za ovu namjenu je 6000€. 

Ozelenjavanje površina nije samo korisno građanima ili lijepo za vidjeti. Zelene površine utiču na mikroklimatske prilike u gradu, pa je ova donacija još jedan doprinos banke prijatnijem življenju i boravku u ovom dijelu grada.    

Ovim putem banka želi da zahvali radnicima Zelenila koji su i u danima otežanih uslova za rad na vrijeme i kvalitetno realizovali projekat.

 

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.0826
  • GBP 1 0.8944
  • USD 1 1.1922
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.51 -0.53